U bevindt zich op: Home Nieuws overzicht Nieuwsberichten 12 Barbara Goezinne benoemd als nieuwe directeur FEZ OCW

Barbara Goezinne benoemd als nieuwe directeur FEZ OCW

Barbara Goezinne, nu nog onderzoeksdirecteur bij de Algemene Rekenkamer, wordt per 1 februari 2017 directeur van de directie Financieel Economische Zaken van het ministerie van OCW.

Barbara (46) heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd binnen de rijksoverheid, en dan met name bij de Algemene Rekenkamer. Daar werkt zij sinds 2012 als onderzoeksdirecteur van een directie die zich bezighoudt met de ‘beleidsgebieden’ van een aantal ministeries, waaronder OCW. Voor die tijd was Goezinne onder meer sector- en projectmanager bij diezelfde Rekenkamer. Zij noemt zichzelf een ‘gedreven manager met veel energie en met passie voor mijn werk’ die graag ‘het onmogelijke mogelijk maakt door te experimenteren met inhoud, processen en tegengestelde belangen’. 

Meer informatie

 

Volledige versie